Lucrări de infrastructură importante executate noaptea în centrul orașului, la cererea Primăriei

0
841

Pentru a nu da peste cap traficul rutier în timpul zilei, municipalitatea le-a cerut constructorilor să lucreze noaptea pe trei străzi importante din centrul orașului. Este vorba despre Domnească, Brăilei și Navelor, care, pe porțiuni importante, sunt reabilitate și asfaltate. Lucrările pe timp de noapte au început joi și se vor încheia în weekend-ul viitor, pe data de 23 noiembrie.

”Pentru că tot ne permite vremea, lucrăm pe timp de noapte, în această perioadă, în centru, vizate fiind străzile Brăilei, Domnească și Navelor. Știu că există un disconfort pentru gălățenii din zonă și pentru șoferi, cărora țin să le mulțumesc pentru înțelegere”, spune primarul Ionuț Pucheanu.

Potrivit Primăriei, în această perioadă, în zona centrală, se execută lucrări de frezare-asfaltare pe strada Brăilei (tronsonul cuprins între strada Traian și strada Domnească), strada Domnească (tronsonul cuprins între strada Brăilei și strada Brigadierilor) și strada Navelor (tronsonul cuprins între strada Domnească și strada Egalității).


Lucrările se desfășoară pe timpul nopții, în intervalul orar 20.00-05.00, după cum urmează:
Pe strada Brăilei (tronsonul cuprins între strada Traian și strada Domnească) în perioada 14-15.11.2019 pe partea stângă a sensulului de mers către strada Domnească și în perioada 18-19.11.2019 pe partea dreaptă a sensulului de mers către strada Domnească;
Pe strada Domnească (tronsonul cuprins între strada Brăilei și strada Brigadierilor) în perioada 18-20.11.2019;
Pe strada Navelor (tronsonul cuprins între strada Domnească și strada Egalității, în perioada 20-23.11.2019”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 1 =