Lucrări de asfaltare pe strada Brăilei. Restricții de trafic și devieri de trasee, până vineri

0
1028

Primăria municipiului Galați informează că, începând de astăzi și până vineri, 18 decembrie 2020, se vor executa, etapizat, lucrări de frezare – asfaltare pe strada Brăilei, la intersecția cu str. Regiment 11 Siret și la intersecția cu str. G-ral Alexandru Cernat.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor de asfaltare, în data 17.12.2020, în intervalul orar 09.00 – 15.00, va fi interzis virajul la stânga la intersecția cu str. Regiment 11 Siret pentru autovehiculele care circulă pe str Brăilei, pe sensul de mers către Inelul de Rocadă, precum și pentru cele de pe sensul de mers către str. G-ral. Al. Cernat.

De asemenea, autovehiculele de pe str Regiment 11 Siret și cele de pe Bld. G. Coșbuc, vor fi dirijate la dreapta, cu mențiunea că autovehiculele de pe Bld. G. Coșbuc și cele de pe str. Brăilei, pe sensul de mers către str. G-ral. Al. Cernat, atunci când lucrările o vor permite, vor fi dirijate și la stânga.

În data 18.12.2020, în intervalul orar 09.00 – 15.00, se vor realiza lucrări de asfaltare pe str. Brăilei, la intersecția cu str. G-ral. Al.  Cernat, zona dintre scuaruri, traficul rutier fiind reglementat astfel: se  interzice efectuarea virajului la stânga a autovehiculelor care circulă pe str. Brăilei și vor fi dirijate la dreapta autovehiculele care circulă pe str. G-ral. Al. Cernat.

În transportul local de călători, în data de 17.12.2020, între orele 09.00 și 15.00, vor interveni următoarele modificări:

  • Autobuzele de pe traseele 9, 16, 19, 22 și 29, pe sensul de mers către Țiglina I, nu vor mai parcurge str. Reg. 11 Siret și vor continua traseul pe str. Brăilei către Inelul de Rocadă.
  • Traseul 23, pe sensul de mers către B-dul George Coșbuc, va fi deviat la Poliția Județeană pe str. Constructorilor – str. Gheorghe Doja – str. Crizantemelor.
  • Mijloacele de transport de pe traseele 12 și 34, pe sensul de mers spre Centru, vor vira la dreapta pe str Brăilei de pe B-dul. Geoge Coșbuc și vor întoarce la Poliția Județeană.

Circulația troleibuzelor nu va fi afectată.

Restricțiile de trafic se vor ridica imediat ce lucrările de asfaltare în intersecțiile menționate vor fi finalizate, chiar dacă limita de timp anunțată inițial nu a fost atinsă.

Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier, rugăm conducătorii auto să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră temporar instituită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.