Lucrări de asfaltare la Piața Energiei. Noi restricții, impuse temporar, pentru modernizarea străzii Siderurgiștilor

0
1349

Primăria municipiului Galați informează că marți, 31 august 2021, lucrările de asfaltare în proiectul de modernizare a străzii Siderurgiștilor se vor desfășura în interiorul Pieții Energiei, pe partea dinspre est – nord-est (zona Telena).

Traficul rutier în zonă se va desfășura pe partea opusă, în zona Luca – Poștă, pe ambele sensuri de deplasare.

”Facem precizarea că șoferii autovehiculelor care vor circula pe str. 1 Decembrie 1918, la intersecția cu str. Tecuci vor fi obligați să facă virajul la stânga sau la dreapta, cu excepția riveranilor.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor și atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Le mulțumim pentru înțelegere gălățenilor din zonă și tuturor participanților la trafic”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − eight =