Lucrări de anvergură în rețeaua urbană de alimentare cu apă din Galați. Furnizarea apei va fi întreruptă temporar

0
1078
Stația de Repompare Filești va fi oprită, săptămâna viitoare, pentru lucrări de modernizare, informează Apă Canal Galați.
“Societatea APA CANAL S.A. Galați își propune să realizeze în anul 2021, pe lângă alte lucrări de reparații și investiții din fonduri proprii și din surse nerambursabile, un program complex de remediere și/sau înlocuire a unor elemente critice din sistemul de distribuție a apei potabile, respectiv din rețeaua de conducte magistrale și din stațiile de pompare apă potabilă de pe raza municipiului Galați.
Obiectivul vizat de cele mai multe lucrări la acest moment îl reprezintă Stația de repompare Filești și magistralele de apă aferente, care intră și ies din această stație”, transmite Apă Canal.
Primele lucrări programate în acest an, la Stația de Repompare Filești, se vor executa în noaptea de 12 spre 13 ianuarie 2021, interval orar 20.00–06.00, la conductele magistrale Dn600mm și compensator Dn1000mm, în incinta stației.
În intervalul orar respectiv, alimentarea cu apă potabilă va fi sistată pentru consumatorii arondați Stației de Repompare Filești (blocuri, abonați casnici, agenți economici, instituții) din arealul cuprins între: str. Gh. Doja, bdul. G. Coșbuc, str. Drumul Viilor, str. N. Mantu, str. Drumul de Centură, Sat Filești, Calea Smârdan, respectiv următoarele cartiere, cu străzile adiacente: Cartier Aurel Vlaicu, Cartier Siderurgiștilor Vest, Cartier Micro 14 (inclusiv Viaduct), Cartier I.C. Frimu, Cartier Filești, Sat Filești, Cartier Micro 38, Cartier Micro 39A, Cartier Micro 39B, Cartier Micro 39C, Cartier Micro 40, Cartier Micro 13B.
Pentru situații deosebite, APA CANAL S.A. Galați va pune la dispoziție cisterne cu apă; cererile pot fi făcute la Dispeceratul societătii noastre, la numerele de telefon 0236.463294 și 0236.473380 int.133.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + eight =