Lucrări de amenajare a sensului giratoriu de pe bdul. Dunărea

0
791

Primăria municipiului Galați informează că, pentru realizarea lucrărilor de amenajare a sensului giratoriu de pe bdul. Dunărea la intersecția cu str. Saturn (drumul de acces la Plaja Dunărea), se va închide circulația rutieră pe tronsonul cuprins între str. Stadionului și str. Cloșca, pe 12 octombrie 2021, timp de aproximativ 6 ore începând cu ora 9.00.

Ruta ocolitoare propusă pentru autovehiculele cu masa maxim autorizată mai mare de 3,5 tone, pentru a ajunge la Punct trecere BAC, este următoarea: bdul. Oțelarilor – str. Stadionului – str. Brăilei – str. Cloșca – Punct trecere BAC (tur – retur).

,,Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, informează Biroul de presă al Primăriei Galaţi.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 10 =