Lucrări de amenajare a scuarului de pe Brăilei

0
1840

Primăria municipiului Galați anunță că au început lucrările pentru amenajarea scuarului de pe strada Brăilei și a rondoului de la intersecția bulevardelor Oțelarilor și Galați. „Suprafața pe care se intervine pentru amenajarea rondoului este de aproximativ 1.600 de metri pătrați, iar cea a scuarului de pe strada Brăilei este de circa 6.500 de metri pătrați.
Pentru a nu îngreuna circulația pe timpul zilei, basculantele care aduc pământul negru vegetal acționează pe timpul nopții. Pe parcursul zilei, angajații S.C. Gospodărire Urbană S.R.L. vor împrăștia și vor nivela pământul pe toată lungimea scuarului. Următoarele etape constau în umplerea cu un strat de compost, montarea sistemului de irigații, iar la final montarea rulourilor de gazon.
Firma care a câștigat licitația organizată de societatea Gospodărire Urbană pentru livrarea pământului negru vegetal este S.C. Gendav S.R.L. Furnizarea cantităților de pământ se face în baza unui acord cadru care prevede minimum 1 tonă și maximum 10.500 tone. Valoarea este de 34 de lei/tonă fără T.V.A. (transportul este inclus în preț)”, informează Biroul de presă al Primăriei Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.