Lucrări avansate pentru noua unitate de primire a urgențelor, la Spitalul pentru Copii

0
574
Spitalul pentru Copii din Galați va avea o unitate de primire a urgențelor modernă datorită unei investiții de aproape 11 milioane de lei derulată de municipalitate cu fonduri europene și de la bugetul local. Primarul Ionuț Pucheanu anunță că lucrările sunt avansate, iar, în prezent, constructorul amenajează spațiile interioare, după care va face și finisajele.
Lucrările avansează la Spitalul pentru Copii, unde construim o clădire modernă destinată compartimentului pentru primire a urgențelor. În prezent, amenajăm spațiile interioare, urmând să facem și finisajele. În plus, vom achiziționa și un aparat modern RX pentru o diagnosticare cât mai precisă. Este un proiect cu fonduri europene de aproape 11 milioane de lei, din care 4 milioane de lei asigurăm de la bugetul local”, declară primarul Galațiului.
Municipalitatea mai are în implementare o investiție amplă la Spitalul pentru Copii. Este vorba despre modernizarea, extinderea și dotarea ambulatoriului, tot cu fonduri europene atrase de Primărie, în cadrul unui proiect de 3,2 milioane de euro.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 8 =