Lucrări avansate pe strada Siderurgiștilor, modernizată în premieră cu fonduri europene

0
699
Strada Siderurgiștilor, una dintre marile artere ale Galațiului pe care municipalitatea le modernizează cu fonduri europene, se transformă pe zi ce trece datorită amplelor lucrări desfășurate de Primărie. Primarul Ionuț Pucheanu anunță că, la acest moment, se lucrează pe porțiunea cuprinsă între străzile Doja și Saligny, la carosabil și trotuar, la calea de rulare a tramvaielor, dar și la rețelele de apă.
”Lucrările avansează de la o zi la alta pe strada Siderurgiștilor, aflată pentru prima dată după zeci de ani în plină modernizare. Acum se lucrează la carosabil și trotuar, pe tronsonul dintre str. A. Saligny și Ghe. Doja, iar în zona intersecțiilor la calea de rulare a tramvaielor și la rețeaua de apă”, transmite edilul.
Pentru modernizarea străzilor Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918, Primăria Galați a atras fonduri europene de aproximativ 20 de milioane de euro.
În curând, autoritățile vor demara încă o investiție majoră în infrastructura rutieră, cu fonduri europene. Este vorba despre modernizarea axei George Coșbuc-Henri Coandă-Traian Vuia, care se ridică la 22 de milioane de euro.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 14 =