Lucrări avansate pe Brăilei. Strada și trotuarele, în plină transformare

0
1315

Lucrările de reabilitare a străzii Brăilei, a trotuarelor și parcărilor aferente, investiție susținută de Primărie cu bani de la bugetul local, avansează în ritm alert. În prezent, se intervine în mai multe zone ale celei mai importante străzi, echipe de muncitori și utilaje acționând atât pe carosabil, cât și pe trotuare, până de curând ciuruite, denivelate și pline de gropi.

”Lucrăm pe strada Brăilei, pe tronsonul cuprins între Inelul de Rocadă și intersecția cu strada Frunzei. Sensul de mers către cartierul Micro 19 a fost deja asfaltat, iar mâine va fi asfaltat sensul opus.
În același timp, se lucrează și la trotuarele din cartierul Țiglina. Pe cea mai importantă arteră de circulație a orașului reabilităm carosabilul, trotuarele, parcările și stațiile de autobuz.
Le mulțumim pentru înțelegere șoferilor aflați în trafic”, spune primarul Ionuț Pucheanu.

Reamintim că Primăria investește peste 22 de milioane de lei pentru reabilitarea străzii Brăilei, a trotuarelor, a parcărilor aferente și pentru reamenajarea spațiilor verzi.

Municipalitatea are în derulare investiții majore (modernizarea centrului orașului – pentru prima dată pus în valoare, restructurarea urbană din zona CNMK, modernizarea mai multor străzi etc), dar și numeroase lucrări dedicate reabilitării infrastructurii de cartier – un program amplu de refacere a străzilor și trotuarelor din cartiere, demarat la inițiativa primarului Ionuț Pucheanu.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × five =