Lucrări avansate la prima parcare multietajată construită de Primărie

0
969

Se lucrează intens la parcarea multietajată din cartierul Mazepa, prima parcare supraetajată construită de municipalitatea gălățeană. După ce au finalizat lucrările de consolidare a terenului și au realizat fundația, constructorii lucrează acum la structura de rezistență pentru etajul 1.

”Construim prima parcare multietajată din Galați. Este vorba despre parcarea din Mazepa I, zona blocului R5. Acum se lucrează la structura de rezistență pentru etajul 1. Au fost finalizate lucrările de consolidare a terenului și fundația clădirii”, anunță primarul Ionuț Pucheanu, care le mulțumește totodată ”gălățenilor care locuiesc în zonă și participanților la trafic pentru înțelegerea și răbdarea de care dau dovadă pe perioada derulării lucrărilor”.

Reamintim că prima parcare multietajată, realizată de Primărie din fonduri proprii, va asigura 214 locuri, 50 de spații pentru depozitare, 21 de stații de încărcare pentru autovehicule electrice. Accesul se va face pe bază de cartele de acces cu autotaxare, va exista monitorizare video, semaforizare pe bază de senzori și 21 de stații de încărcare pentru autovehiculele electrice.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − twelve =