Lucrări avansate la parcarea multietajată construită de Primărie. Atribuirea locurilor de parcare, în dezbatere publică

0
678

Lucrările avansează la parcarea multietajată din cartierul Mazepa I, prima de acest fel construită de municipalitate, anunță primarul Ionuț Pucheanu. Edilul precizează că, în prezent, constructorul lucrează la fațade și la terasa parcării unde va fi amenajat un teren de sport.

”Lucrările avansează la parcarea multietajată din cartierul Mazepa 1. Se lucrează acum la fațade, dar și la terasa parcării unde va fi amenajat un teren de sport.
În final, parcarea va avea 210 locuri, 21 de stații de încărcare pentru mașinile electrice, 50 de spații pentru depozitare, va fi monitorizată video, iar accesul va fi pe bază de cartele cu autotaxare. Regulamentul privind atribuirea locurilor de parcare este în dezbatere publică pe site-ul Primăriei”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Amintim că Primăria a supus dezbaterii publice proiectul de hotărâre privind atribuirea abonamentelor pentru locurile de parcare din noua parcare supraetajată din cartierul Mazepa. “Locurile de parcare vor putea fi utilizate de către locuitorii care au reședința în blocurile aflate în zona străzilor Giussepe Garibaldi, Armata Poporului, Ovidiu şi Roşiori. Procedura de atribuire a abonamentelor pentru parcarea de reședință supraetajată se va aplica de sus în jos pentru toate locurile de parcare (începând cu etajul superior), în mai multe etape de repartizare, pe principiul proximității, în cadrul fiecărei etape fiind alocate un număr minim de 10, maxim 25 de locuri de parcare. Abonamentele vor fi de trei tipuri: BASIC (loc de parcare simplu), PLUS (loc de parcare + spațiu auxiliar tip boxă), ECO (loc de parcare prevăzut cu stație de alimentare pentru autoturismele plug-in hybrid și electrice)

Pentru atribuirea abonamentelor, BASIC și PLUS se va elabora o procedură de licitație publică cu strigare, în vreme ce o procedură de atribuire directă se ia în calcul doar pentru locurile destinate persoanelor cu dizabilități și pentru abonamentele ECO.

Detaliile proiectului pot fi consultate pe site-ul Primăriei municipiului Galați, la adresa https://www.primariagalati.ro/portal/act/transparenta/Pr_HCL05201.pdf

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare a persoanelor interesate pot fi depuse zilnic până la data de 17.05.2020 prin formularul online afișat la începutul secțiunii, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail comunicare@primariagalati.ro sau prin poștă, pe adresa instituției din Galați, Str. Domnească nr. 54 sau la Registratura Generală din Galați, str. Domnească nr. 54″, transmite Biroul de Presă al Primăriei Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − four =