Parcări în locul garajelor demolate, în Țiglina I. Continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii de cartier

0
804

După ce a pus la pământ mai multe construcții vechi, ruginite și îmbâcsite (printre care garaje), în cartierul Țiglina I, în zona actualului sediu al Colegiului Cuza, municipalitatea amenajează aproximativ 80  de locuri de parcare și reabilitează trotuarelor existente și străduțele dintre blocuri. Lucrările fac parte din programul de reabilitare a infrastructurii de cartier, lansat de municipalitate la inițiativa primarului Ionuț Pucheanu. Zona în care se intervine este delimitată de strada Saturn, Colegiul Național ”Al. I. Cuza”, blocurile C5, C6, B4 și blocul PS10B.

”Continuăm lucrările în Țiglina. Zona în care intervenim este delimitată de strada Saturn, Colegiul ”Al. I. Cuza”, blocurile C5, C6, B4 și PS10B. Refacem structura rutieră pe zonele degradate și aleile de acces, reamenajăm și trasăm locuri de parcare, identificate în urma demolării bateriilor de garaje, și refacem semnalizarea rutieră orizontală și verticală. Până acum am executat peste 40% din totalul lucrărilor pe care ne-am propus să le realizăm aici”, a anunțat edilul.

Lucrări similare sunt în desfășurare și în cartierul Mazepa I, în zona Ancora, unde autoritățile au dispus demolarea vechilor chioșcuri și le-au pus comercianților la dispoziție spații decente pentru vânzarea produselor, după care au început reabilitarea trotuarelor și aleilor.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + ten =