Local Kombat PNL, sub semnul politicii pumnului

0
348

Din ciclul Febra Galbenă. Sigur, ceea ce vom povesti mai în jos pare de râs, dacă n-ar fi de plâns.

Astăzi, am primit încă o confirmare că politica pumnului este plaforma electorală prin care PNL şi USR- PLUS vor să îşi convingă electoratul.

Spuneam cu puţin timp în urmă că momentul semnării protocului de susţinere electorală reciprocă a celor trei formaţiuni politice a fost marcat de liderii lor, George Stângă, Bogdan Rodeanu şi Bogdan Dumitrescu, prin ridicarea mâinilor cu pumnul strâns, un gest cu multiple interpretări, nu dintre cele mai favorabile.

După acest eveniment, gălăţenii au înţeles că mesajul transmis de troica Stângă- Rodeanu- Dumitrescu nu este ,,Ne ridicăm pentru Galaţi!”(care oricum e o prostie şi îndeamnă la revoltă!) ci ,,Politica pumnului în gură!”.

Cum spuneam, astăzi am avut confirmarea celor afirmate mai sus. George Stîngă l-a prezentat pe luptătorul K1 Cătălin Moroşanu drept candidat la funcţia de consilier judeţean. Ba mai mult, omul care dă cu pumnul, şi uneori şi cu piciorul, va deschide lista de consilieri judeţeni PNL, în detrimentul lui  Onuţ Atanasiu, acest Dănilă Prepeleac liberal, care iar a înfrânt.

Acest venetic adus de pe meleaguri ieşene, care are în sânge doar plasmă de pumneală, a vorbit despre un proiect de dezvoltare a sportului de masă, fără cap şi fără coadă, o înşiruire de baliverne la care a aderat cu entuziasm şi bietul Stângă reuşind să se facă din nou de râs.

Singura care a Sukombat de la atîtea inepţii a fost sigla PNL, care a căzut ca trăznită de pe amvonul la care se insinuau cei doi(vezi foto).

Şi sigla gândea: Când nu ai argumente, recurgi la violenţă, ca mod primitiv de impunere.

PS: Am aflat că odată cu aducerea lui Moroşanu, Stîngă a crescut în sondaje de la 5% la – 4%.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + 16 =