Loc de joacă și parcare în locul unui teren lăsat de izbeliște în Micro 40

0
936

Un teren din Micro 40, neîntreținut de fostele administrații, lăsat în paragină ani buni, este acum transformat de Primărie în parcare și loc de joacă pentru copii datorită amplului program de reabilitare a infrastructurii de cartier inițiat de primarul Ionuț Pucheanu.

”Vorbim acum de zona blocurilor L, unde am pregătit terenul pentru amenajarea parcării și am început să lucrăm și la locul de joacă pentru copii. Astfel, cei mici se vor putea juca în voie, vor avea leagăne și balansoare noi, iar pentru siguranța lor parcul modern va fi și cu suprafață antitraumă”, anunță primarul Ionuț Pucheanu, care precizează că intervențiile autorităților în cartiere vor continua.

Datorită programului gândit de edilul șef și implementat de municipalitate, străzi și trotuare nereparate de zeci de ani sunt, în sfârșit, reabilitate, iar garaje și chioșcuri inestetice, care sufocă spațiile dintre blocuri, sunt demolate și în locul lor autoritățile amenajează parcări și zone de relaxare. Programul continuă.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 3 =