Lidera social-democraților din PE: Dacă fondurile alocate refugiaților sunt insuficente vor fi suplimentate

0
760
Dacă fondurile alocate de UE pentru sprijinirea refugiaților cazați în România sunt insuficiente, ele vor fi cu siguranță suplimentate, a declarat la Galați, președinta social-democraților din Parlamentul European, europarlamentarul Iratxe García.
Aceasta a vizitat, împreună cu europarlamentarul gălățean Dan Nica, un cămin în care trăiesc peste 100 de refugiați din Ucraina,  amenajat în unul din blocurile de locuințe sociale ale Primăriei municipiului Galați. 
Europarlamentarul Iratxe García a stat de vorbă cu refugiații și le-a transmis mesaje de încurajare. De la izbucnirea războiului în Ucraina, la Galați, sunt cazați în diverse centre ale Primăriei și altor instituții publice sau private, sute de refugiați, astăzi numărul acestora fiind de aproape 650.

Președinta Social-Democraților din Parlamentul European, Iratxe García Pérez a precizat că a dorit să viziteze un centru al refugiaților din Galați, pentru a vedea cu proprii ochi care sunt nevoile acestora și cum poate fi ajutată România pentru a continua să acorde sprijin acestor refugiați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.