Liceul ”Dunărea”, modernizat de Primărie cu fonduri europene și de la bugetul local

0
849
Liceul ”Dunărea” este una dintre multele unități de învățământ din Galați în care Primăria investește fonduri europene și de la bugetul local pentru a le oferi elevilor condiții plăcute de studiu, iar cadrelor didactice – un mediu în care să își desfășoare cu drag activitatea. Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, anunță că lucrările de modernizare sunt în plină desfășurare atât în interiorul unității de învățământ, cât și în exterior. Lucrările de interior la etajul al doilea s-au încheiat, iar acum constructorul lucrează la etajul întâi.
Zona cartierului Micro 18 s-a schimbat mult, dar și clădirea Liceului „Dunărea” primește un aspect modern. Lucrările de interior la etajul al doilea s-au încheiat, iar echipele de muncitori intervin la etajul întâi pentru zugrăvit, montarea parchetului și a lambriurilor.
În ansamblu, lucrările presupun termoizolarea completă a clădirii, înlocuirea tâmplăriei exterioare, montarea unui sistem de panouri termosolare și a unei pompe de căldură care vor conduce la reducerea consumului de energie pentru încălzire. Este un proiect cu fonduri europene de 1,9 milioane de lei, din care contribuția de la bugetul local este de 37.000 de lei”, explică primarul Galațiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.