Liberalul Panaitescu, reșapat de USR

0
571

Ceea ce anticipam acum aproape o lună, se confirmă. USR Galați și-a desemnat titularul pentru funcția de prefect al județului Galați, post ce îi revine după împărțirea ciolanului. Și cum USR promovează oameni noi în politică și urăște traseismul, l-a găsit numai bun de prefect pe Gabriel Panaitescu (foto), un liberal vopsit, abonat la funcții publice.

Gabriel Panaitescu a mai fost și prefect, și subprefect de Galați, în diverse perioade, cu susținerea PNL, pe vremea când, chipurile, funcția era apolitică. Panaitescu le datorează ascensiunea politică lui Victor Paul Dobre, fostul lider al PNL Galați, și Mircea Răzvan Cristea, și el lider de municipală PNL și viceprimar. Inginer de profesie, Gabriel Panaitescu a început să se afirme în PNL ca șofer și comisionar când pentru Dobre, când pentru Cristea, la firmele lor. În perioada 2004-2008, când PNL s-a aflat la guvernare împreună cu PD, în cadrul Alianței DA, Panaitescu a fost numit comisar șef la Garda de Mediu Galați. În vara lui 2008, a fost uns prefect de Dobre, care era secretar de stat la MAI pentru relația cu prefecturile. Apoi, PNL l-a mai pus când subprefect, când prefect, iar între aceste îndeletniciri, Panaitescu a fost inspector guvernamental. Adică făcea nimic și lua o grămadă de bani. Bani publici, că era bugetar de lux.

Acum, USR l-a reșapat pe liberalul Panaitescu și se pregătește să îl pună prefect. Fiindcă USR promovează oamenii noi în politică și urăște traseismul.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + one =