”Lex it snow cu fapte bune” la Palatul de Justiție din Galați

0
402
Judecătorii, avocații și grefierii au împodobit împreună bradul de Crăciun și au decorat de sărbătoare sala mare din Palat.
Ajuns la a treia ediție, proiectul „Lex it snow cu fapte bune” presupune anul acesta o expoziție de brazi frumos împodobiți, donați de avocați, judecători si grefieri, brazi ce vor ajunge în casele copiilor aflați în nevoie de sărbători.
„Tot către copii vor merge și cărțile ce se vor strânge în această perioadă în Cufărul special amenajat sub bradul nostru”, spune judecătorul Cosmin Mihăilă, președintele Curții de Apel Galați.
„Pe 15 decembrie, vom asculta, împreună cu copiii colegilor din Baroul Galați și din instanțe, colindele pregătite, în premieră, de Corul avocaților, grefierilor și judecătorilor „Lex it sing” și ne vom bucura de venirea lui Moș Crăciun și de cadourile aduse de el”, spune și avocatul Cristian Săraru, decanul Baroului de avocați din Galați.
„Lex it snow cu fapte bune” va dura toată luna decembrie și este organizat de Asociația Avocaților din Baroul Galați, Baroul Galați și Curtea de Apel Galați.
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, brad de crăciun şi text

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.