„Let’s Do It, Romania!”

0
470

Mișcarea socială „Let’s Do It, Romania!” revine cu o nouă ediție de „Ziua de Curățenie Națională”, eveniment care va avea loc pe 16 septembrie 2023 și în alte 191 de țări care au această misiune: o lume cu mai puține deșeuri.

Voluntari din întreaga țară, printre care și oamenii din Galați dornici să facă fapte bune sunt invitați sâmbătă, 16 septembrie 2023, să redea frumusețea naturii, să strângă deșeurile, dar și să petreacă o zi alături de semenii care le împărtășesc aceste valori. Potrivit organizatorilor, se așteaptă ca peste 2.000 de voluntari gălățeni să participe la această campanie.

Primăria municipiului Galați se alătură și susține această campanie prin intermediul Serviciului Public Ecosal, fiind vizate zona Turn TV, pădurea din zona stadionului Dunărea, Faleza Superioară, Faleza Inferioară și zona Parc Selgros.

Partenerii și invitații instituționali care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România.

Pentru informații suplimentare, coordonatorii județeni pot fi contactați pe https://letsdoitromania.ro/contacte/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.