La Galați, 65 de persoane s-au vindecat de coronavirus

0
1054
Direcția de Sănătate Publică Galați informează că, “astăzi, în județul Galați, sunt 312 persoane confirmate, 504 de persoane sunt în carantină instituționalizată și 399 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu. De asemenea, 65 persoane au fost declarate vindecate, fiind efectuate, până acum, 1902 teste”.
Piotrivit Prefecturii Galați, ‘Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Poliția Locală și angajați MApN au continuat misiunile impuse de starea de urgență și de ordonanțele militare aflate în vigoare, efectuând controale și verificări, escortând convoaie auto și asigurând paza locațiilor de carantinare.
 În ultimele 24 de ore 207 persoane verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse; depistate 101 persoane care nu au respectat interdicția privind deplasarea/ libera circulație;
– 107 sancțiuni contravenționale aplicate, în valoare de 199 545 de lei, dintre care, 101, în valoare de 195 000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.
 Instituția Prefectului Județul Galați face în continuare apel la cetățeni să respecte normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile ordonanțelor militare.
Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 15 =