L-aţi văzut?

0
437
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Tulcea au fost sesizați cu privire la dispariția unui bărbat,  in vârstă de 57 de ani, din sat Buda, com. Blagesti, jud. Bacău.
La data de 02 ianuarie a.c., Bujor Constantin ar fi plecat din autogara Tulcea, cu un microbuz, pe traseul Tulcea-I.C. Brătianu, unde urma să traverseze fluviul Dunărea cu bacul, pentru a ajunge în mun. Galați, de unde urma să plece cu un microbuz, spre domiciliul din loc. Buda, jud.Bacău, dar nu a ajuns până în prezent.
Bărbatul   are inălțimea 1,80 m, constituție atletică, păr șaten, tuns scurt, sprâncene stufoase, ochi verzi, poartă mustață și prezintă un tatuaj pe umărul brațului superior drept.
La momentul dispariției purta o geacă din material textil, de culoare maro închis, pulover din lână de culoare bleumarin- roșu, pantaloni din material textil, de culoare maro, pe cap purta un fes de culoare gri închis, iar în picioare avea o pereche de ghete de culoare maro.
Se cunoaște faptul că în ultimele două zile, acesta se afla pe raza județului Galați.
Oricine poate oferi date cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție!

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 5 =