”Juniorii Pedalează”, la a 14-a ediție. Copiii sunt așteptați să se înscrie la super-concursul organizat de Bike Works

0
547

Asociația Bike Works anunță că au fost deschise înscrierile online pentru concursul Juniorii Pedalează, ajuns la a 14-a ediție, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani. Evenimentul va avea loc în municipiul Galați, în zona pădurii de lângă stadionul “Nicolae Rainea” (Dunărea), în data de 12 septembrie 2021, la ora 10.00. Înscrieri se fac doar online pe siteul www.bikeworks.ro, în cadrul secțiunii ”Juniorii Pedalează”.

Ștefan Verdeș, manager proiect: „Este un eveniment de suflet pentru noi, cei din Asociația Bike Works, și ne bucurăm că reușim să ajungem în această toamnă la ediția cu numărul 14. Va fi o cursă pe offroad care va testa atât îndemânarea, cât și viteza. Scopul este să promovăm sportul și mersul pe bicicletă în rândul celor mici care vor avea ocazia să dobândească deprinderile necesare, dar și să se bucure de o competiție dedicată lor într-un cadru organizat. Vor fi premii, trofee și multe surprize!”.

Înscrierile se fac doar online, numărul maxim de concurenți fiind de 120, iar la atingerea acestuia înscrierile se vor închide. Înscrierile pentru copiii de la categoria 4-5 ani sunt gratuite, dar numărul de participanți la această categorie este limitat la 20. Aceștia vor avea un traseu amenajat doar pe asfalt în zona de start. Pentru celelalte categorii taxa este de 30 lei, iar traseul va fi mixt – asfalt și offroad. Zona de concurs va fi delimitată față de trafic, traseul va fi marcat și va conține trasee de dificultate diferite, în funcție de categoria de vârstă a copiilor, iar purtarea căștii de ciclism este obligatorie.

Informații suplimentare găsiți pe site-ul www.bikeworks.ro, dar și pe paginile de Facebook – Juniorii Pedaleaza și Bike Works.

Sponsori ai evenimentului sunt:  Shopping City Galați, APAN, Dr. Oetker, Grande Gloria, Hygenium, Grande Natura, Daily Pub, New Edge, Bora Bora Events.

Parteneri ai evenimentului sunt: Primăria Municipiului Galați, Ziarul Viața Liberă, Ziarul Monitorul de Galați și Radio ProLiderFM Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × five =