JR Stângă s-a ținut de cuvânt: proiectul ”Permis de Tecuci” a eșuat lamentabil

0
232

Pe lângă multele baliverne slobozite de-a lungul vremii, senatorul PNL, George Stângă, s-a lăudat sus și tare cu grandiosul proiect ”Permis de Tecuci”. Era așa de mândru de mărgica asta, de parcă urma să facă el, singur, cu mâna lui, un laser mai tare ca la Măgurele.

În fapt, Stângă s-a chinuit patru ani, de când e senator degeaba, să facă  la Tecuci un banal birou de lucru cu publicul, o filială a Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto de la Galați. Intitulat ”Permis de Tecuci”, proiectul avorton al lui Stângă, își propunea să vină în sprijinul cetățenilor din Tecuci din localitățile vecine, facilitându-le accesul la serviciile de eliberare a permiselor de conducere, examinare și înmatriculare auto, fără să mai fie nevoiți să bată drumul până la Galați. Ideea în sine, lăudabilă, doar că Stângă a făcut rahatul praf, ca de obicei.

După ce s-a scremut 4 ani, George Stângă și prelungirile sale inutile de la Prefectură, Avrămescu, zis ”Prefectul”, și Hristache, subprefectul pe care nu îl recunosc nici jandarmii de la punctul de control al Palatului Administrativ, au inaugurat astăzi, la Tecuci, NIMIC. Adică un birou gol, de la Poliția Municipiului Tecuci, pe care l-au obținut cu presiuni și amenințări la IPJ, birou nevăruit, cu pereții scorojiți la exterior, dar cu firmă nouă și strălucitoare, în care nu există conexiune securizată la internet sau la bazele de date ale MAI.

Gluma cea mai tare este că mărețul proiect ”Permis de Tecuci”, cu care se laudă Stângă de parcă a inventat apa caldă, a devenit cică operațional, dar NUMAI pentru înmatriculări. Și nici acelea în fiecare zi, doar marțea și joia, de la 11.00 la 15.00, și nu cu plăcuțele eliberate în câteva ore, ca la Galați, ci după câteva zile.

Deci ”Permis de Tecuci” fără permis, capodopera lui Stângă, al treilea copil al său, piatra de temelie a carierei sale politice și briliantul abilităților sale administrative, este sublim, dar lipsește cu desăvârșire, fiindcă zecile de mii de tecuceni și sătenii din împrejurimi trebuie să vină tot la Galați pentru a obține permisul de conducere. Bravo, senatoare! Păi dacă tu nu n-ai fost în stare să văruiești un biet birou la Tecuci, să tragi o fibră optică și să iei un calculator și o cameră de preluare a imaginii, cum naiba vrei să conduci județul? Cum care județ? Județul Galați. Fără județ.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + five =