Joi şi vineri, circulaţia rutieră oprită pe Oţelarilor

0
4308

Primăria municipiului Galați informează că în zilele de joi, 20.09.2018, și vineri, 21.09.2018, se vor executa lucrări de asfaltare pe bulevardul Oțelarilor, pe segmentul cuprins între intersecția cu bulevardul Galați și intersecția cu strada Brăilei. Din acest motiv, traficul rutier va fi restricționat pe sensul de mers către strada Brăilei. “Având în vedere lucrările de asfaltare care vor avea loc pe strada Oțelarilor în zilele de joi și vineri, transportul în comun va suferi o serie de modificări.

Troleibuzele care deservesc traseul 102 nu vor mai circula pe segmentul pe care se desfășoară lucrări. Transferul călătorilor de la capăt de linie Micro 19 până în stația din Țiglina I și retur se va realiza cu autobuze pe care va fi inscripționat mesajul ”Transbordare călători 102 – Micro 19 – Țiglina I”. Autobuzele vor circula cu o frecvență de patru minute, urmând ca transferul persoanelor să se realizeze către troleibuzele care circulă pe traseul 104.

Traseul Micro 19 – Țiglina I va fi asigurat cu un număr de șase autobuze, în locul mijloacelor de transport aferente traseelor de pe segmentul închis. Acestea se vor deplasa la un interval de patru minute, cu întoarcere pe strada Brăilei, în dreptul străzii Regiment 11 Siret. Cele șase autobuze vor asigura transbordarea călătorilor pentru troleibuzele care circulă pe traseul 104, călătorii putând folosi de asemenea orice alt mijloc de transport către destinația dorită.

Călătorii care circulă din zona centrală către Micro 19 vor avea la dispoziție troleibuzele traseului 104 sau orice mijloc de transport până în Țiglina II, de unde vor folosi cele patru autobuze introduse pentru transbordare.

Traseul 104 va fi suplimentat, urmând să circule 14 troleibuze cu o frecvență de patru – opt minute.

Reamintim că lucrările de reabilitare a bulevardului Oțelarilor au început anul trecut. Pe porțiunea cuprinsă între intersecția cu bulevardul Galați și intersecția cu strada Brăilei s-au realizat piste pentru bicicliști pe ambele părți, au fost refăcute alveolele pentru parcarea autoturismelor și a fost reamenajat spațiul verde. Sensul de mers către bulevardul Galați a fost deja asfaltat”, transmite Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galați.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.