Jandarmii, în acțiune, la un roi de albine

0
285

Ieri după amiază, în timp ce patrulau în Tecuci, jandarmii gălățeni au avut de rezolvat o situație mai puțin obişnuită – relocarea unui roi de albine. “La ora 15:40, patrula de ordine publică din municipiul Tecuci a fost anunțată de către Dispeceratul unității că la un ☎️112 este sesizat un roi de 🐝 pe strada Ștefan cel Mare. Jandarmii 👮🏻‍♂️🚓au mers în zonă pentru a se asigura că nu este nici un pericol pentru trecători, însă, problema cea mai importantă era legată de modul cum vor îndepărta 🐝din copac, astfel încât trecătorii să fie în siguranță, iar albinele să nu fie iritate. Nu poți prinde 🐝 cu pistolul, și-au spus colegii noștri.
În cazul de astăzi, rezolvarea situație s-a dovedit a veni tot de la un jandarm, apicultor din tată în fiu. Când a fost sunat, Petrișor, colegul nostru pasionat de apicultură, a venit într-un suflet, pentru că și el știe ce înseamnă să ai nevoie de sprijin atunci când ești în misiune de ordine publică și să nu știi de unde să îl iei.
🐝au fost luate din copac, astfel că nici un trecător și cu atât mai puțin persoana care ne-a apelat nu au avut de suferit de pe urma hărnicuțelor albine.
Putem spune că și Petrișor a răspuns la ☎️112, motiv pentru care îl felicităm.
De la începutul anului și până în prezent, jandarmii gălățeni au intervenit la 4️⃣ astfel de ☎️Suntem la datorie!👮🏻‍♂️👮🏻‍♂️👮🏻‍♂️🚓”, transmite Inspectoratul Județean de Jandarmerie Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 11 =