Jandarmii gălățeni, ajutoarele lui Moș Crăciun la Școala Gimnazială „Sfântul Gheorghe” din Cuca

0
463

„Dragă Moș Crăciun,
Vreau să îți spun că anul acesta am fost cuminte, am învățat bine, am ascultat de părinți și profesori și nu am făcut probleme.
Știu că trebuie să ajungi la mulți copii, dar dacă ai timp și de mine nu îți cer multe. Vreau doar sănătate, o pereche de adidași și un trening.
Mulțumesc Moșule!”

Aceasta este una dintre cele 20 de scrisori care au fost trimise la Polul Nord de către o parte dintre cei mai merituoși și cuminți elevi ai Școlii Gimnaziale „Sfântul Gheorghe” din comuna Cuca, județul Galați. Sunt 20 de elevi din clase diferite, buni și foarte buni la învățătură, motiv pentru care Moșul, cu ajutorul nostru le-a îndeplinit dorințele de Crăciun.

Jandarmii gălățeni și alți prieteni apropiați ai jandarmilor, cunoștințe vechi și de încredere cu Moș Crăciun, au întrat în posesia scrisorilor și le-au îndeplinit, astfel că toți copiii au primit exact ce și-au dorit. Și pentru că vorbim de un dar care vine de la Moș Crăciun, chiar dacă ajunge prin intermediul ajutoarelor sale, jandarmii din Galați, coletele poartă semnul autenticității fabricii de la Polul Nord.

Haine, încălțăminte, cărți și jucării sunt tot ce și-au dorit ei. Desigur, dulciurile nu au lipsit, ele fiind bucuria oricărui copil.

Astăzi am adus zâmbete și fericire pe chipurile unor copii, iar noi ne-am bucurat de acest moment, cu adevărat emoționant.

Pentru ei, acest Crăciun va fi unul cu adevărat fericit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.