Jaguar furat din Marea Britanie, descoperit într-un sat din județul Galați

0
796
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați au depistat şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Jaguar, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.
„Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași au depistat pe raza localității Independența, județul Galați, un autoturism marca Jaguar, an de fabricaţie 2016, ce aparținea unei femei, cetățean român, în vârstă de 41 de ani.
Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiindfurat, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie.
Cu privire la aspectele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat autoturismul în sistem leasing de la o societate de profil din Marea Britanie și nu a mai achitat ratele aferente”, a precizat Poliția de Frontieră Galați, într-un comunicat de presă.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 147.800 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.