Jaful de la bijuterie nu a provocat pagube materiale

0
1288

Polițiștii gălățeni caută la această oră un bărbat care a pătruns, se pare înarmat, și cu cagulă pe față, în Bijuteria de la TreiStar și a fugit de acolo cu o cutie cu ceea ce credea a fi multe bijuterii din aur, dar, în realitate, sunt mostre fără valoare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Galați, Andreea Rogojină, poliția a fost sesizată, la ora 14.00, de către dispeceratul unei firme de pază, cu privire la faptul că o persoană cu faţa acoperită ar fi intrat în incinta bijuteriei de unde ar fi sustras o cutie cu mostre fără valoare care erau vizionate în acel moment de o familie.

Patroana magazinului de bijuterii, Rodica Hozoc, spune că hoțul a intrat în magazin purtând o cagulă pe față și având un pistol în mână. Imediat bărbatul s-a repezit la cutia în care erau prezentate mai multe modele de verighete și a fugit din magazin, traversând în grabă strada, încât o mașină era să îl lovească. “Da, era unul cu cagulă în mînă, a trecut prin faţă și am zis – ce Dumnezeu?, apoi m-am uitat  înapoi – ce are în mână, o cutie? O cutie de  bani,  mi-am zis… și am impresia că avea şi mănuşi în mînă. Eu am crezut că era ceva de la jandarmerie, am rămas perplex”, a povestit șoferul care era să calce hoțul.

Poliția derulează cercetări în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.