ISU Galaţi face angajări

0
8932

Potrivit site-ului oficial, IGSU tocmai a scos la concurs 198 posturi pentru încadrare directă. Sunt disponibile 121 de posturi de ofițer, 72 de posturi de subofițer și 5 posturi de personal civil. Din cele 198 de posturi, 13 sunt repartizate Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, iar restul de  185 de posturi sunt repartizate la 41 de inspectorate pentru situații de urgență, Baza pentru Logistică a IGSU, Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă, Baza de Reparații a Tehnicii de Intervenție Dragalina și depozitele de rezerve proprii Mizil, Șinca Veche și Tecuci.

Pentru ISU Galaţi sunt disponibile cinci posturi, trei de ofiţer şi două de subofiţer, iar pentru ISU Brăila, 7 posturi, din care 5 de ofițer și 2 de subofițer. În plus, pentru Depozitul Rezerve Proprii Tecuci este disponibil un post de ofițer.

Cei interesaţi pot depune cereri de înscriere până pe data de 10 ianuarie, la structurile de resurse umane din cadrul unităților organizatoare, iar dosarele de recrutare necesare participării la concurs, până la data de 26 ianuarie 2018. Examenul va fi structurat pe două componente  – probă eliminatorie la educație fizică (prin parcurgerea traseului aplicativ) şi testul scris, de verificare a cunoștințelor.

“Facem precizarea că toți cei care doresc să urmeze o carieră militară și dețin competențele aferente posturilor vacante enumerate mai sus, pot consulta site-urile celor 47 de unități beneficiare sau pot opta pentru obținerea informațiilor de interes prin accesarea web site-ului inspectoratului general – www.igsu.ro., secțiunea “Anunțuri”. Acestea fac referire la graficul derulării concursurilor,  modalitățile de  înscriere și participare, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de  departajare a candidaților”, transmite IGSU.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.