Ionuț Pucheanu: Zi de zi aducem schimbări în cartiere

0
265

Schimbarea este tot mai vizibilă în multe cartiere ale Galațiului datorită amplului program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu. Străzi și trotuare nereparate vreodată ori nereabilitate de zeci de ani sunt acum refăcute sau în curs de reabilitare, iar sute de garaje sunt demolate de autorități și, în locul lor, Primăria amenajează parcări, parcuri și zone verzi.

Printre cartierele în care se lucrează, la acest moment, se numără și Țiglina II. În zona blocului M2, autoritățile amenajează o parcare în locul mai multor garaje desființate, după ce s-a lucrat și în apropierea blocului M1.

”Zi de zi aducem schimbări în cartiere. Acționăm acum în zona blocului M2, unde amenajăm o nouă parcare în locul vechilor garaje care ocupau inutil o suprafață mare. La fel, am intervenit și în apropierea blocului M1 și urmează să trasăm marcajele rutiere. Modernizarea cartierelor este o prioritate”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Reamintim că amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de edilul Galațiului, a fost lansat în anul 2016, la doar câteva luni după ce a fost învestit în funcție. Este pentru prima dată când autoritățile gălățene au gândit o strategie pentru modernizarea cartierelor orașului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 11 =