Ionuț Pucheanu: Vom continua să aducem, la Galați, doar mijloace de transport noi

0
1079

Cele opt tramvaie pe care Astra Vagoane Călători le construiește, la Arad, pentru municipiul Galați sunt în plin proces de producție, compania lucrând intens pentru ca noile mijloace de transport public în comun să fie livrate, anul acesta, autorităților locale. Primarul Ionuț Pucheanu a publicat, pe pagina sa de facebook, un nou set de fotografii care arată stadiul în care se află tramvaiele dedicate gălățenilor.

Cu toții vrem un transport public modern, eficient și prietenos cu mediul. În fabrica de la Arad se lucrează intens la cele opt tramvaie pe care le-am cumpărat cu fonduri europene. Așa cum am promis, vom continua să aducem doar mijloace de transport noi pentru a oferi gălățenilor cele mai bune condiții de călătorie”, spune Ionuț Pucheanu.

Edilul a declarat, în repetate rânduri, că refuză categoric ca municipalitatea să mai achiziționeze mijloace de transport public în comun second hand (așa cum s-a întâmplat în trecut, în mandatele celorlalți primari), strategia edilului fiind aceea de a cumpăra doar troleibuze, autobuze și tramvaie noi, dar și de a moderniza infrastructura de transport, cu tot ceea ce presupune aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.