Ionuț Pucheanu: Parlamentarii PNL și USR nu au promovat și nu au votat NICIUNUL din marile proiecte pentru dezvoltarea Galațiului

0
1019

Bugetul de stat pe anul acesta a fost aprobat de parlamentarii coaliției de guvernare, fără proiectele Galațiului”, anunță primarul Ionuț Pucheanu. Edilul critică parlamentarii PNL și USR, care nu au susținut niciunul dintre marile proiecte ale municipiului și județului Galați. ”Chiar propriile lor promisiuni și angajamente au rămas la același stadiu: promisiuni deșarte. Este o bătaie de joc la adresa gălățenilor din partea PNL și USR”, spune primarul Ionuț Pucheanu.

Parlamentarii PNL și USR nu au promovat și nu au votat NICIUNUL din marile proiecte pentru dezvoltarea Galațiului. Bugetul de stat pe anul acesta a fost aprobat de parlamentarii coaliției de guvernare, fără proiectele Galațiului. Le transmit pe această cale sincere „mulțumiri” celor doi lideri gălățeni ai Puterii, Stângă și Rodeanu, pentru că au reușit performanța de a-i lăsa pe gălățeni cu ochii-n soare.
Chiar propriile lor promisiuni și angajamente au rămas la același stadiu: promisiuni deșarte.
Și asta cu toate că i-am invitat la dialog acum câteva zile pe toți senatorii și deputații gălățeni tocmai pentru a promova împreună cel mai bine interesele Galațiului.
Dar cu astfel de oameni politici slabi de la PNL și USR nu vom vedea vreodată susținere pentru dezvoltarea orașului și va trebui să ne descurcăm singuri, cu bani tot mai puțini.
Rușine PNL! Rușine USR!”, declară edilul Galațiului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =