Ionuț Pucheanu: Nu folosește nimănui opoziția de dragul opoziției, iar primii care au de pierdut acum sunt doar gălățenii

0
998

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, reacționează dur, după ce, pentru a cincea oară, consilierii județeni ai PNL s-au opus continuării amplului proiect de modernizare a centurii orașului. Edilul cataloghează atitudinea consilierilor județeni PNL ca fiind “cinică și revoltătoare”, în condițiile în care cei care au de suferit sunt, în primul rând, gălățenii. Primarul Ionuț Pucheanu le cere public PNL-iștilor din Consiliul Județean să renunțe la politica păguboasă pe care o practică și să pună pe primul loc interesul oamenilor.

“Am văzut astăzi cum un proiect atât de important pentru Galați – centura orașului – este respins de consilierii județeni PNL pentru a cincea oară fără niciun motiv întemeiat!

Este cinică și revoltătoare această atitudine! Dumneavoastră chiar nu vă doriți finalizarea acestei investiții atât de necesare? Chiar nu aveți rude sau prieteni care să își dorească drumuri bune și un trafic civilizat la Galați? Și nu doar pentru toți locuitorii orașului, ci și pentru aceia care vin din județ, din oricare altă zonă a țării sau de dincolo de graniță.

Nu folosește nimănui opoziția de dragul opoziției, iar primii care au de pierdut acum sunt gălățenii, din cauza dumneavoastră, a consilierilor județeni liberali. De-ajuns! E timpul să ieșiți din logica aceasta politică păguboasă.

E timpul să lucrați pentru gălățeni, doamnelor și domnilor consilieri PNL!”, declară primarul Galațiului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 1 =