Ionuț Pucheanu: În curând, întreaga zonă Potcoava de Aur – Trei Star va primi un aspect modern

0
678
Continuă lucrările pentru modernizarea zonei cuprinsă între Potcoava de Aur și Trei Star. Echipe de muncitori lucrează acum în imediata apropiere a esplanadei de la Potcoava, pentru scoaterea dalelor vechi, foarte degradate, și modernizarea aleilor. De asemenea, și cunoscuta fântână arteziană va fi modernizată!
Continuăm lucrările pentru modernizarea acestei zone centrale a orașului, unde vom avea o fântână arteziană modernă în locul celei vechi și degradate. Acum echipele de muncitori intervin în imediata apropiere pentru scoaterea dalelor vechi.
În curând întreaga zonă Potcoava de Aur – Trei Star va primi un aspect modern, după amenajarea tuturor aleilor pietonale și a spațiilor verzi”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.
Amintim că lucrările constau în modernizarea și reabilitarea zonelor care vor fi transformate în scuaruri urbane; amenjarea spațiilor verzi existente care prin reconfigurare își vor mări suprafața și dotarea acestora cu sisteme de irigații automatizate; plantări de arbori; înlocuirea mobilierului urban; reabilitarea rețelelor electrice și a iluminatului public funcțional și arhitectural; realizarea unei fântâni arteziene moderne pe amplasamentul celei vechi, inclusiv a instalațiilor și a echipamentelor hidraulice; realizarea infrastructurii pentru coborârea în subteran a sistemului de curenți slabi. Aleile vor fi pavate cu dale din granit, vor avea spoturi de lumini și se va amenaja și o pistă pentru bicicliști.
Amenajarea peisagistică urbană și arhitecturală va fi în concordanță cu amenajarea din zona Potcoava de Aur.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 1 =