Ionuț Pucheanu: Guvernul ne închide piețele, ne trimite să ne înghesuim la supermarket, la marfa din import

0
824
Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, critică dur decizia autorităților centrale de închidere a piețelor: ”Măsurile sunt fără nicio noimă, la voia întâmplării, parcă împotriva românilor”. Edilul anunță astfel ”ultimele zile de piață”, la Galați, în condițiile în care ”în scurt timp vom avea și temperaturi de îngheț, așa că nici tarabele exterioare nu vor mai putea rămâne deschise prea mult”.
”E sâmbătă dimineață și mulți dintre noi obișnuim să facem piața. Mai putem și mâine pentru că de luni Guvernul ne închide piețele, astfel că legumele și fructele românești intră și ele ”în carantină”. Guvernul ne trimite pe toți acum la supermarket, să ne înghesuim la marfa din import. Asta în timp ce producătorii și comercianții români nu știu cum se vor mai putea descurca. De parcă virusul atacă mai agresiv în piețele noastre decât în lumina neonului de multinațională. În scurt timp vom avea și temperaturi de îngheț, așa că nici tarabele exterioare nu vor mai putea rămâne deschise prea mult.
Vedem cum infectările cresc de la o zi la alta, iar măsurile sunt fără nicio noimă, la voia întâmplării, parcă împotriva românilor”, declară edilul Galațiului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + thirteen =