Ionuț Pucheanu: ”Gata cu ticăloșia, impostura și minciuna! oNUț Atanasiu, lasă locul liber pentru cineva a cărui inimă chiar bate pentru Galați și gălățeni!

0
571
Primarul Municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, i-a răspuns astăzi deputatului PNL, Onuț Atanasiu, cu privire la proiectul privind amenajarea unei artere de circulație care să treacă prin curtea Poliției de Frontieră, proiect care bate pasul pe loc de câțiva ani din cauză că Ministerul Afacerilor Interne, căruia în aparține terenul, nu a avizat trecerea acestuia în domeniul public al Municipiului Galați.
”Onuț Atanasiu, în trei ani de mandat, nu ai făcut nimic pentru Galați și nu ai adus niciun proiect pentru gălățeni!
Proiectul drumului prin curtea Poliției de Frontieră e blocat la Ministerul de Interne de 3 ani, acolo unde este ministrul tău, colegul tău de partid, cu care îți bei săptămânal cafelele pe la București.
Cum se face că tocmai avizul care ar fi deblocat construcția acestui drum este subiectul unei campanii de denigrare?!
Oare gălățenii sunt atât de naivi încât să nu înțeleagă ce faceți? Oare ne putem gândi că ți-ai băgat coada tocmai pentru blocarea proiectului?
Tu, domnule deputat, tu nu lucrezi pentru gălățeni!
E cumva drumul lui Pucheanu? Sau e drumul orașului nostru?
Nu te-a interesat niciodată în ce stadiu se află proiectele acestui oraș, nu m-ai sunat niciodată să mă întrebi dacă poți ajuta cu ceva acest oraș sau proiectele lui”, a scris Ionuț Pucheanu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.