Invitaţie la teatru

0
684

Astăzi, la ora 19:00, în Sala Mare, trupa Teatrului Dramatic „Fani Tardini” joacă spectacolul „ROCK ART SHOW”, după „Desene rupestre” de Dumitru Solomon, regia: Ciocîrlan, scenografia: Clara Pop, coregrafia: Mariana Gavriciuc. În distribuție: Vlad Volf, Vlad Ajder, Adelin Ilie, Cristina Uja-Neagu, Corina Borș, Flavia Călin, Elena Ghinea și Ciprian Brașoveanu. Construit pe structura unui serial TV și având momente de teatru dans și pantomimă, acest spectacol vorbește despre evoluția rasei umane, saltul tehnologic și atracția vieții simple de odinioară. Spectacolul durează o oră și jumătate și nu are pauză. Biletele la acest spectacol pot fi achiziționate online de pe bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850.
Tot sâmbătă, 16 noiembrie, la ora 21:30, Sala Mare găzduiește spectacolul independent „FLU FLU”. Conceptul și regia îi aparțin lui Răzvan Clopoțel, iar scenografia este semnată de Daniel Divrician. În distribuție sunt actorii Răzvan Clopoțel, Oana Mogoș și Ionuț Moldoveanu, alături de The Hippie Band: Florin Chiriac, Ciprian Dincă și Răzvan Gheorghiu. „FLU FLU” este un show de muzică și umor ce îmbină un stil muzical divers cu versuri de satiră socială, durează o oră și este interzis minorilor cu vârsta sub 16 ani. Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro și de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850.
Duminică, 17 noiembrie, la ora 19:00, în Sala Mare, actorii Teatrului Dramatic „Fani Tardini” joacă spectacolul „METODA”, de Jordi Galcerán, regia: Adi Iclenzan, scenografia: Bogdan Spătaru. În distribuție: Florin Toma, Vlad Ajder, Oana Mogoș și Radu Horghidan. Patru candidați ajung în faza finală a procesului de selecție pentru ocuparea unui post de conducere într-o multinațională. Interviul începe aparent banal, dar se transformă într-un experiment pe mintea umană. Spectacolul durează două ore și jumătate și nu are pauză. Biletele la acest spectacol pot fi achiziționate online de pe bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − 11 =