Invitație la spectacol

0
1094

Vineri, 18 august, la Grădina de Vară a Teatrului Muzical „N. Leonard” va avea loc spectacolul “Totul despre dragoste”, susținut de Brio Sonores, una din cele mai populare trupe muzicale din Republica Moldova care cântă în stil „crossover”.  Fiind absolvenți și studenți la una dintre cele mai bune și cunoscute școli de muzică din Moldova, respectiv, Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (Chișinău), artiștii au obținut deja numeroase premii și titluri la mai multe concursuri internaționale vocale.

Trupa este una dintre finalistele concursului „New Wave 2016”, deținătorii titlului de „Cei mai buni artiști” în viziunea Woman.ru, sunt câștigătorii sezonul 4 al proiectului „Românii au talent” (România, 2014), dar și deținători titlului „Omul Anului 2015”, precum și Ambasadori ai Turismului din Republica Moldova 2016.

Repertoriul Brio Sonores include diverse versiuni cover ale unor piese cunoscute atât în limba rusă, română, engleză, cât și italiană cu aranjamente vocale proprii. Nu sunt excluse și cântecele militare, ariile de operă, dar și cântece napolitane. Spectacolul va începe la ora 19.00, prețul unui bilet fiind cuprins între 25 și 50 de lei, funcție de locul ales.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.