Invitaţie la Skirt Bike Galaţi  2017

0
1301

Asociaţia BikeWorks invită doamnele şi domnişoarele care îndrăgesc mersul pe bicicletă la cea de-a doua ediţie a evenimentului « SkirtBike Galaţi » care va avea loc duminică, 10 septembrie 2017, în municipiul Galaţi, tematică aleasă pentru acest an fiind cea marinărească.

«Am pregătit pentru cele mai cochete doamne şi domnişoare o ediţie a Skirtbike care vine cu o tema mănuşă pentru locuitoarele de la malul Dunării. Tematică este marinărească şi abia aşteptăm să vedem outfit-urile şidecoraţiile pentru biciclete cu care vom anima oraşul în plimbarea noastră. Must-have: cel mai atrăgător accesoriu marinăresc, zâmbetul larg şi încrezător », spune Verginica Negoiţă, project manager Skirt Bike Galaţi.

SkirtBike Galaţi se va desfăşura pe traseul Păpădie- str. Brăilei– str. Domnească -Grădina Publică, iar înscrierile pentru participarea la acest eveniment sunt gratuite şi se pot face pe siteul www.bikeworks.ro, în cadrul secţiunii dedicate evenimentului Skirt Bike.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, duminică, 10 septembrie, începând cu ora 17.00, la Păpădie, doamnele şi domnişoarele prezente vor primi numere de participare pentru biciclete şi taloane pentru tombolă cu premii care se va organiza ulterior în Grădina Publică, premiul cel mare fiind o bicicletă Pegas care va ajunge în posesia celei mai norocoase participante.  De menţionat este că deplasarea pe traseu se va face de la Păpădie, pe o singură bandă de circulaţie a celor două străzi, se vor respectă regulile de circulaţie şi indicaţiile membrilor Bike Works care le vor însoţi pe participante.

Detalii, găsiţi şi pe pagină de Facebook dedicată evenimentului SkirtBike Galaţi sau pe site-ul www.bikeworks.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.