Invitație la film de Halloween 

0
1454

“Ce se întâmplă când vine Halloween-ul și se stinge lumina? Începe filmul în sala de cinema. Și pentru că de ce ți-e frică, nu scapi, pe 31 octombrie mai bine nu stați singuri în casă, ci vă luați prietenii și mergeți la Cinema City. Iar pentru a sărbători Halloween-ul cum se cuvine, încercați una dintre rețetele noastre. Dar fiți avertizați! Nu sunt pe bază de dovleac, ci pe bază de… film”, așa îi invită pe gălățeni reprezentanții Schopping City Galați, acolo unde funcționează Cinema City.

Iar rețeta pentru o distracție de pomină are două variante: “Rețeta 1: Prețuri de speriat la filme horror;  Pasul 1: Alegi un film dintre cele mai înfricoșătoare și mai incitante, perfecte pentru Halloween: „Goosebumps 2” (disponibil în avanpremieră); „Halloween”, „Misterul ceasului din perete”, „Călugărița: Misterul de la mânăstire”, „Sfârșitul vine noaptea”, „Blestemul celor rămași”, sau „Hell Fest. Parcul groazei”. Pasul 2: Cumperi bilet la un preț groaznic de mic. Brrr!

Pasul 3: Pentru că ai făcut economie, îți iei un popcorn mare. Și suc! Yey! Pasul 4. Intri la film.  Pasul 5: Repeți toți pașii de mai sus.

www.youtube.com/watch?v=Cb9_q6euoVc

Rețeta 2: Happy Halloween cu cină & film, doar la Cinema City VIP din ParkLake Pasul 1: Alegi dintre cele mai așteptate filme ale toamnei – „Bohemian Rhapsody” (avanpremieră), „Goosebumps 2” (avanpremieră), „Hunter Killer” sau „Halloween”.  Pasul 2: Îți iei bilet.

Pasul 3: Te bucuri de cina specială, cu meniu nelimitat, precum și de specialitățile festive pregătite pe loc. Pasul 4: Îți iei popcorn, nachos, suc, iar apoi te așezi în fotoliul VIP, gata pentru o experiență cinematografică demnă de un star. Pasul 5: Repeți toți pașii de mai sus.  Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.