Investitor nou în Zona Liberă Galați

0
807
Compania „Bonvit Agro” se află într-un stadiu avansat al lucrărilor pentru construcția unei baterii de silozuri de depozitare și operare cereale de 6+1 celule în Zona Liberă Galaţi.
Cu o capacitate de depozitare de până la 8.000 de metri cubi sau circa 7.200 de tone de cereale, bateria de silozuri va fi dotată cu echipamente de ultima generaţie, inclusiv cu banda proprie de transport penumatic pentru încărcarea/descărcarea navelor maritime/fluviale acostate la cheurile Administraţiei Zonei Libere. Se asigura astfel condiţii optime de depozitare şi conservare a recoltelor de cereale, precum şi de transport şi distribuție.
„Suntem mândri să anunţăm că încă o investiţie în Zona Liberă Galaţi începe să dea roade şi suntem încrezători că aceasta baterie de silozuri va aduce beneficii semnificative pentru agricultori, în general, şi pentru economia locală, în mod special. Continuăm să oferim oportunităţi de dezvoltare pentru companiile interesate de regimul de zona liberă la Galaţi şi să contribuim la dezvoltarea durabilă a comunităţii”, a declarat Cătălin Cojocaru, directorul general al Administraţiei Zonei Libere Galaţi.
Bonvit Agro este o companie cu experienţă în domeniul agricol, care investește în mai multe proiecte de dezvoltare. Compania continuă să dezvolte soluţii inovatoare pentru sprijinirea sectorul agricol regional.
Ar putea fi o imagine cu rafinărie de petrol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.