Investiții în sănătate de zeci de milioane de euro

0
1566

Consilierii județeni au dat, joi, undă verde unor noi proiecte de investiții în sănătatea gălățeană, care vor fi finanțate cu bani europeni.

Este vorba despre extinderea, reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului de Specialitate și a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean, extinderea, reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Pneumoftiziologie și cel al Spitalului orășenesc Târgu Bujor”. Tot pentru Spitalul din Târgu Bujor a fost aprobat Acordul pentru realizarea proiectului „Construire pavilion pediatrie și modernizare”.

Preşedintele Consiliului Județean (CJ), Costel Fotea, a reiterat că valoarea investițiilor derulate, în județul Galați, în acest mandat, vor depăși 500 de milioane de euro.  „O să vedeţi că investiţiile în judeţul Galaţi, cele la care avem certitudinea sursei de finanţare, nu vor fi sub 550 de milioane de euro. Chiar ştiu ce spun! Din programul pe care l-am propus în 2016 cetăţenilor, credeţi-mă că nu sar niciun punct. Vor fi chiar multe obiective faţă de cele pe care le-am propus deja”, a spus șeful CJ, care a subliniat că, „în 2018, judeţul Galaţi va fi un şantier!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.