Investiții ale Primăriei: sală de mese și sală de sport pentru o mie de elevi

0
1533

Primăria municipiului Galați informează că au început lucrările la Școala Gimnazială Mihai Eminescu Nr. 28, din cartierul Mazepa, pentru realizarea unei săli de sport și a unei săli de mese pentru cei peste o mie de elevi ai unității de învățământ. Sala de sport va avea o suprafață de aproximativ 1.700 de mp, locuri pentru 170 de spectatori și va fi racordată la rețelele de utilități. Sala de mese va fi realizată la demisol și va avea o capacitate de 286 de locuri.

“Este important să le oferim copiilor cele mai bune condiții. Am mers la #Școala_Gimnazială_Mihai_Eminescu_Nr_28 unde construim o sală de sport și o sală de mese pentru cei peste o mie de elevi ai unității de învățământ. Muncitorii lucrează acum la fundația sălii de sport. Sala va avea o suprafață de circa 1.700 de mp, locuri pentru 170 de spectatori și va fi racordată la rețelele de utilități. Sala de mese va fi realizată la demisol și va avea o capacitate de 286 de locuri”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Potrivit Biroului de Presă al Primăriei Galați, lucrările, în valoare de 4,7 milioane de lei cu TVA, sunt executate de către SC Criomec SA. Termenul pentru execuția lucrărilor este sfârșitul lunii ianuarie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.