Investiţie în învăţământ. Un proiect ratat de către fostele administraţii, relansat de primarul Galaţiului

0
1851

Actuala administraţie reuşeşte să readucă la viaţă un proiect abandonat în urmă cu mai bine de opt ani, pentru care foştii edili ai Galaţiului nu au mişcat un deget.

Primarul Ionuţ Pucheanu anunţă că încep lucrările pentru construirea unui nou corp de şcoală, modern, pentru elevii Şcolii Gimnaziale nr. 7 „Constantin Brâncoveanu”. „Amplasamentul a fost predat constructorului SC SERVLAND SRL, care va începe lucrările la corpul de clădire abandonat cu peste 8 ani în urmă”, informează primarul Galaţiului. Investiţia depăşeşte 4,5 milioane de lei şi este asigurată din fonduri atrase de către municipalitate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Reamintim că noul corp de şcoală, a cărui construcţie a demarat în urmă cu mai mulţi ani, dar a fost lăsată de izbelişte de fostele administraţii, va avea 16 săli de clasă şi laboratoare, „absolut necesare unui proces modern de învăţământ, de care această şcoală a fost privată în ultimul timp”, după cum punctează edilul.

Viitorul nostru stă în dezvoltarea corectă şi armonioasă a copiilor. Un mediu curat, utilat corespunzător în care elevii să se simtă în siguranţă este unul dintre principalele obiective ale administraţiei pe care o reprezint”, a subliniat primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.