Întrunire a Asociaţiei Părinţi pentru Ora de Religie

0
1172

În Sala de conferinţe a protoieriei Galaţi, cu binecuvântarea şi în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a avut loc întrunirea filialei Galaţi a Asociaţiei Părinţi pentru Ora de Religie(APOR).Evenimentul a reunit reprezentanţi ai APOR, filiala Galaţi şi slujitori din cadrul protopopiatelor Galaţi, Târgu Bujor şi Nicoreşti.
În cadrul întrunirii au fost prezentate importante lămuriri privind referendumul ce se va organiza în luna octombrie a acestui an pentru clarificarea noţiunii de căsătorie şi a fost subliniată necesitatea participării la vot în număr cât mai mare.
De asemenea, s-a precizat că activitatea APOR Galaţi se va intensifica în perioada următoare prin activităţi proactive de implicare şi prezentare a acestui demers de importanţă covârşitoare pentru viitorul societăţii româneşti.
Între membrii filialelor APOR de la Dunărea de Jos se numără jurişti, profesori, ingineri, medici, oameni de cultură, la care se adaugă şi alte personalităţi reprezentative ale celor două judeţe, Galaţi şi Brăila, din cadrul Eparhiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.