Intervenție în forță pe străzile orașului, pentru deszăpezire

0
1017

Peste 140 de utilaje de deszăpezire au acționat, noaptea trecută, în municipiul Galați, anunță Biroul de Presă al Primăriei, care amintește că, din ordinul edilului șef, toți operatorii însărcinați cu deszăpezirea au fost mobilizați să intervină în zonele de care sunt responsabili. Reprezentanții municipalității informează că jumătate din stocul de material antiderapant a fost epuizat până marți dimineață, la ora 6,00.

S-au folosit 462 de tone de material antiderapant până la ora 6.00. Sărărițele au început intervențiile în jurul orei 22.00. Angajații Serviciului Public Ecosal sunt prezenți în stațiile mijloacelor de transport în comun, în preajma instituțiilor publice, zona trecerilor de pietoni pentru a degaja trotuarele de zăpadă„, precizează Biroul de Presă al Primăriei.

Vom interveni în continuare atât pe carosabil cât și pe trotuare, de aceea menținem rugămintea de a fi mai atenți în privința alegerii locului de parcare pentru a permite utilajelor să intre și în cartiere, la nevoie„, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.