Informații online de la Biblioteca Județeană

0
1439
„Din dorința de a fi permanent în contact cu cititorii noștri și de a-i sprijini în orice condiții, Biblioteca Județeană ”V.A. Urechia” din Galați vine în întâmpinarea tuturor membrilor comunităţii oferind posibilitatea de a intra în posesia de materiale/informaţii scanate din documentele existente în colecţiile noastre, necesare în aceste vremuri de criză pentru studiu, documentare și cercetare, pentru elaborarea de lucrări de specialitate sau susţinerea de examene”, transmite instituția de cultură.
„Pentru a obține informațiile de care au nevoie, doritorii trebuie să parcurgă următorii pași:

– accesarea catalogului online al bibliotecii judeţene: http://193.231.136.4/opac/advancedsearch pentru identificarea materialele necesare;

– transmiterea unui email la adresa: [email protected], în care să includă: numele și prenumele, numărul permisului de intrare la bibliotecă și materialele documentare de care au nevoie.

Operațiunea de scanare a documentelor solicitate se va realiza cu respectarea prevederilor legislației în vigoare și ale Regulamentului serviciilor pentru public (capitole, subcapitole, articole etc., în limita a 10 pag.)

Solicitările vor fi rezolvate în cel mai scurt timp posibil, iar documentele vor fi trimise prin email”, mai transmite sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.