Infectat cu SARS-Cov-2, a fugit din carantină

0
199
Un bărbat din localitatea Ivești, județul Galați, domiciliat în zona unde a fost instituită carantina, a fost depistat de jandarmi în timp ce se plimba cu autoturismul pe străzi. Persoana figura ca fiind infectată cu virusul SARS CoV-2 și izolată la domiciliu.
“Duminică, 1 noiembrie, la ora 16:00, patrula de jandarmerie aflată în serviciu de asigurare a ordinii publice în comuna Ivești a observat un autoturism care se deplasa pe străzile din localitate și care la vederea jandarmilor și-a schimbat brusc direcția de mers. Jandarmii au interceptat și oprit autoturismul, iar în urma verificărilor făcute a rezultat faptul că șoferul, un bărbat în vârstă de 43 ani, figurează ca fiind bolnav de COVID-19 și izolat la domiciliu. Întrebat despre motivul pentru care a ieșit din izolare, bărbatul a declarat că dorea să ajungă la fiul său acasă pentru a-i da mașina sa.
Bărbatul a fost condus la domiciliu declarat pentru carantină, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”. Cercetările sunt continuate de către poliție”, informează Jandarmeria Galați.
Pentru nerespectarea măsurilor stabilite în zona de carantină din localitatea Ivești, în acest weekend 17 persoane au fost sancționate contravențional, dintre care 8 persoane cu amendă în valoare totală de 13.100 lei și 9 persoane cu avertisment.
FOTO: JANDARMERIA GALAȚI

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × four =