Incident în trafic, oprit de jandami

0
988
Doi gălățeni în vârstă de 41 ani și 36 ani, soț și soție, s-au ales cu dosar penal, după un incident produs luni seară, în trafic. Cei doi soți l-au lovit pe un bărbat care oprise să vadă ce daune i-au fost produse autoturismului de serviciu, pe care chiar agresoarea îl lovise cu portiera mașinii sale. Toate persoanele implicate în incident au fost conduse de jandarmi la sediul poliției.
În jurul orei 19:00, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat la intersecția străzilor Victor Vâlcovici cu Oțelarilor, întrucât un bărbat a reclamat la 112 că a fost lovit de două persoane.
La fața locului, apelantul a declarat jandarmilor că în timp ce se deplasa cu autoturismul de serviciu pe strada Victor Vâlcovici, în momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Oțelarilor a observat un autoturism staționat neregulamentar, iar când a trecut pe lângă acesta, o persoană din autoturismul staționat a deschis portiera, fără să se asigure, și i-a lovit mașina.
Bărbatul a ieșit din autoturism să vadă daunele produse, moment în care a fost lovit peste față de către femeia care intenționase să coboare din autoturismul staționat. Soțul acesteia, care se afla peste stradă la un magazin, în momentul în care a văzut altercația soției cu bărbatul a venit și a început să îl lovească cu un cablu de telefon peste față”, a transmis Jandarmeria Galați într-un comunicat de presă.
Cele trei persoane au fost conduse la sediul secției de poliție, unde jandarmii au întocmit pe numele celor doi soți actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau ale violențe.” Cercetările sunt continuate de poliție pentru stabilirea gradului de vinovăție al celor implicați în conflict.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
0
Impact – persoane
14
Interacţiuni
Promovează postarea
<img class="j1lvzwm4" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
1
13 distribuiri
Îmi place

Comentează
Distribuie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.