Începe STREET FOOD FESTIVAL! Hai și tu în Grădina Publică!

0
772

Gălățenii sunt așteptați, începând de astăzi, la o nouă ediție a STREET FOOD FESTIVAL! Evenimentul se va deschide, la ora 12.00, și se va desfășura până pe data de 5 septembrie în Grădina Publică. Programul este între orele 12.00 și 23.00 în zilele de joi și vineri, iar în weekend – între orele 10.00 și 23.00. Intrarea este liberă!

Street Food este un eveniment de succes, pe care gălățenii îl așteaptă în fiecare an și de care știu să se bucure. Și anul acesta organizatorii s-au asigurat că vor fi preparate pentru toate gusturile în Grădina Publică, unde și-au anunțat prezența 20 de vendori cu mâncăruri delicioase. Street Food Festival vine cu patru zile de distracție pentru gălățeni”, spune primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

“Ne bucurăm că vom ajunge la Galați pentru al patrulea an consecutiv. E o mare realizare că nu am întrerupt nici în 2020 tradiția și ne-am revăzut cu gurmanzii de aici. Totuși, contextul de anul trecut ne-a limitat în a oferi gălățenilor experiența completă cu care i-am obișnuit și pe care o merită. Anul acesta ne revanșăm și promitem că fiecare vizitator va găsi o ofertă culinară bogată și o atmosferă foarte frumoasă, de care să se bucure în Grădina Publică alături de cei dragi”, declară Constantin Covaliu, Manager proiect Street FOOD Festival.

STREET FOOD FESTIVAL va fi din nou locul unde preparatele internaționale se întâlnesc cu pofticioșii din oraș. Băuturile reci, decorurile frumoase, muzica bună și atmosfera relaxantă fac și ele parte din meniu!

https://www.facebook.com/events/462255488287604

 

 

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 2 =